Tudnátok ajánlani nekem RAM-ot?
Egy Lenovo Ideapad 700-as géphez kellene. Legalább 4 Gb, de lehet 8 is. Csak nem vagyok tisztában az órajelekkel stb. és nem szeretnék olyat venni, ami nem jó bele.
Core i7-6700HQ 2,6
4 GB DDR4
1000 GB HDD
nVIDIA GTX 950M 2GB
ugyanolyat vegyél amilyen van benne.pl 2133-as mellé nincs értelme 2400-ast tenni.és az a biztos ha a késleltetésük is egyforma.itt szétnézhetsz a ddr4-esek között,jó eséllyel találsz a gépedben lévővel egyezőt.
Az a baj, hogy nem tudom, hogy a benne lévőt is cserélném-e, vagy amellé tenném. Azt se tudom, hogy 1x4 vagy 2x2 gb van-e benne :/ Ha utóbbi, akkor teljesen cserélni szeretném.
Szoftveresen meg tudom ezt nézni valahogy?
Köszönöm :)
most már látom, samsung 2133 mhz ddr4 1x4gb van benne.
Ha mellé tennék valamit csak ara kell figyelnem, hogy 2133 mhz-s legyen? Vagy esetleg számít az is, hogy milyen márkát választok? Ha jól látom 8 gb-s samsung nem is kapható ilyen paraméterekkel.
jó lenne ha pontosan ugyanolyan lenne.ki kéne venni és megnézni.itt is nézz szét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!