Milyenek a bluetooth-os sapkák?
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy úgy működik-e valóban, mint egy füles, tehát más nem hallja, csak én? Esőt, párás levegőt általában jól bírja? Akinek van tapasztalata ezzel íapcsolatban, megköszönném, ha ha megosztaná velem.2018. febr. 3. 15:08
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Nekem nincs ilyen, de nem látom értelmét. Szerintem nem vízálló és nem is tudom elképzelni azt, hogy annyira rászorul a füledre, hogy más ne hallja, másrészt meg hangzásban sem lehet olyan jó, mint egy sima füles. Anno gondolkoztam én is rajta, de nekem sokkal jobb, ha bluetooth fülesem van és arra rá a sapka.
Ettől függetlenül én is várok tapasztalatokat erről, ha van valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!