Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik koaxkábeles router,...

Létezik koaxkábeles router, amin usb port is van? Vagy az UPC-nél lehet ilyent bérelni, ha nem jó, a mit alapból adtak?

Figyelt kérdés

2018. febr. 1. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:

UPC koax kábeles modemet ad, ami wireless routerkénz is üzemel

Pl. Connext Box

vam rajta usb port, de töltésen kívül másra nem jó, mert szoftveresen tiltva van

2018. febr. 1. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb venni egy értelmes routert, az UPC-set meg modem módba kapcsolni. Hátránya, hogy így két kütyü lesz, 2 fogyasztó. Előnye, hogy már egy olcsóbb router is értelmesebb, mint a szolgáltató vacka és mindent saját elképzelés szerint lehet konfigolni.
2018. febr. 1. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:

sajnos már próbáltam ezt a variációt, de nekem nem sikerült bridge móddal használni, pedig háromszor megpróbáltam már három éve évenként, de sose sikerült, és egyébként sem akarok annyi drótot és tápot pluszba

azt tudom hogy alapból wifi router, amit adnak, én is ezt írtam, mondjuk az enyémen nincsen usb, ezért kérdeztem, de én úgy tudom lehet tőlük pénzért jobbat is kérni, vagy bérelni

vagy más gyártótól nem lehet?

2018. febr. 1. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:

A régebbi routereikkel nem vagyok képben, de az új connect box, amit az első hozzászóló is javasolt, nálam gond nélkül átált modem módra (sokan bepánikolnak mikor átkapcsolják és nem érik el többet a config felületet, ezért rögtön le is resetelik, de csak annyi történik, hogy az addigi port dhcp-je közvelten a szolgáltatói IP-t osztja ki a mögötte lévő eszköznek. Erre csatlakozva az eszközt már nem lehet managelni. Manuálisan kell átállítani a PC-t a config subnetre - connect boxnál 192.168.0.0/24 - mondjuk 2- végű IP-re , a connect boxra a 192.168.0.100-on lehet csatlakozni és voalá, ismét menedzselhető az eszköz).

Szerintem a meglévő előfizetés mellé nyugodtan kérheted, max. el kell sírni nekik, hogy a régi vackuk megbízhatatlan, szakadozik stb., stb. - lehet nem elsőre, de előbb utóbb tuti kicserélik.

2018. febr. 2. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

legrosszabb esetben 5ezer ftért kapsz Connect Boxot

vagy ha lejár a hűséged, közöld, hogx csak akkor hosszabbítasz ha cserélik

2018. febr. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!