LED tévét melyik csatlakozással érdemes használni?
Figyelt kérdés
LG UHD tévé, műholdas beltéri, DVD. A beltérin és aDVD-n van SCART ami tévén nincs de van RCA mindkettőn, vagy SCART + átalakító HDNI-re?2018. jan. 29. 08:42
1/7 anonim válasza:
nem igazán tiszta nekem, amit írsz, de a mai LED tv-ket csakis HDMI-vel érdemes.
ha meg olyanod van amin csak SCART kimenet van, akkor annak van átlakaítója RCA-ra, tehát az nem gond, csak nyilván nem ugyanaz a minőség mintha HDMI lenne.
2/7 anonim válasza:
HDMI kábel ami jó.Ha jól értem akkor a beltériden nincs HDMI csatlakozó,de a tévén természetesen van?Kérj HD beltérit a tévé szolgáltatótól.
3/7 anonim válasza:
Egyiket sem.
A beltérit és a dvd-t kidobni és venni egy újat, amin van digitális csatlakozó(HDMI).
4/7 anonim válasza:
most nézem jobban, ha RCA mindegyiken van akkor az a legegyzserűbb. RCA-RCA kébelklel összekötöd őket és ennyi.
scart kábelt nem tudod HDMI-re alakítani, ilyen nem létezik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Egyenlőre RCA - RCA lesz, hamarosan lesz a Diginél, HDMI-s beltéri is akkor majd cseréltetem, a DVD meg cserés lesz.
2018. jan. 29. 10:45
6/7 Szirty válasza:
"scart kábelt nem tudod HDMI-re alakítani, ilyen nem létezik."
Létezik az, csak nem biztos hogy megéri.
Bár nem mondanám hogy a kábelt kell átalakítani, hanem a jelet inkább :)
7/7 A kérdező kommentje:
Már van HDMI-s beltéri holnap cseréltetem. Azzal valószínű jobb lesz a kép.
2018. jan. 29. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!