Létezik olyan hogy bluetooth képernyő? (Kérdezi ezt egy 83 éves idős ember. )
Előre is elnézést, "buta proli" vagyok, nem értek annyira a technikához. Tessék engemet úgy elképzelni, mint egy "vidéki parasztot" aki mostan jött az ekevastól a modern civilizációba, tehát nem minden tekintetben értek a modern technikához.
Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan bluetooth képernyő (az unokámtól ismerem ezt a kifejezést), amit össze lehet kapcsolni mondjuk az én Android telefonommal úgy, hogy közben a telefonomhoz van kapcsolva a bluetooth hangfal is. (Sajnos nincs pénzem tabletre, mert az állítólag ezeket mind tudja. Öregember vagyok de nem hülye, aránylag gyorsan tanulok, szerencsére van gyakorlatom az okostelefonok és a bluetooth eszközök használata terén.)
Arra lennék kíváncsi, ha létezik ilyen eszköz, akkor az elérhető a mezei tablet árától lényegesen alacsonyabb árkategóriában?
Szívesen. Az egyik mondatom még korrigálom: bár említettem, hogy nem használtam még OTG-t, de véletlen a hdmi kapcsán említettem, holott USB csatolást tesz lehetővé: OTG-s tabletre lehet (USB-s) ereget, billentyűzetet, pendrive-t csatolni és fel is ismeri az OTG-s tábla.
De persze 20ezer FT alatt ritka az otg-s. És az se biztos, hogy Önnek igénye van otg-sre. De sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!