Jó választás lenne ez a laptop?
Amikre használnám: FB, torrentezés, képszerksztés facebook oldalamra, esetleg 1-2 játék
Tulajdonságai
Processor: Intel Core i5-3320M 4 x 3,3 Ghz (Turbo Frequency)
Ram: 8 Gb
Háttértár: 320 Gb
Kijelző: 15,6 Full HD LED IPS!
Max Felbontás: 1920×1080
VGA: Intel HD Graphics 4000
DVD író
WIFI, Bluetooth
Beépített Mikrofon
SD Kártya Olvasó, e-Sata
Ujj lenyomat olvasó, Display Port
A háttértár az SSD vagy HDD?
Az 1-2 játék mit takar? Csak mert az integrált VGA-val nem fognak nagy élményt nyújtani a komolyabb játékok.
#1:
valószínűleg merevlemez lesz.
Kérdező:
ez valami ThinkPad lesz ugye (egy T530 talán)? És igen, a legfontosabb kérdés, hogy az az egy két játék mit takar. (Mert a többi felsorolt dologra tökéletes.) Ha MOBA (DoTA, LoL), vagy HL2/L4D/Portal 2 és hasonló hardverigényű játékokról van szó, akkor biztosan jó lesz, egyébként felejtsd el. (Ha válóban ThinkPad-ről van szó, azokat egyébként is inkább munkára találták ki.)
Ezt úgy mondom, hogy én jelenleg egy T430-at használok, amiben teljesen ugyanez a hardver van, azzal a különbséggel, hogy nálam a kijelző 14,1" 1600x900 felbontással, viszont én már szinte a csak appfejlesztéshez használom, viszont a felsorolt címeknek mennie kell rajta, mert ezek a régi ThinkPad-emen is mentek. De ezeknél többre ne nagyon számíts.
És tényleg érdemes venni bele egy SSD-t. Ég és föld a különbség.
Azt a processzort úgysem fogod kihasználni.
Én gyengébb procival, de ssd-vel vennék, és akkor árban is kb. ugyanott vagy.
#2 vagyok.
A San Andreassal biztos könnyedén megbirkózik az Intel "kártya" is.
#4-nek: igen ám, csak a ThinkPad-ekbe nem igen raktak a mobile Cire i5-öknél gyengébb provesszorokat. Mármint lehet(ett) kapni ezeket a gépeket Core i3-al is (ez a leggyengébb opció), de az i5-el szerelt darabok tűnnek messza a legnépszerűbbnek (még Core i7-el szerelt darabból is jóval több mehetett el), nézz csak szét a használt piacon. i5 és i7-es gépeket fogsz találni szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!