Hogy lehet megoldani hogy a Tv-n legyen a hang?
Figyelt kérdés
Tv monitort hasznalok,es amikor a szamitogep kepe van elottem,akkor a taviranyitoval nem tudom allitani ,azt irja "RGB csatlakoztassa az audio kabelt)
Rgb kabellel van osszekotve a gep a monitorral...
Most a szamitogep hangerejet csak a hangfal hangeroszabalyzojaval tudom allitani,a cel az lenne,hogy taviranyitoval is menjen...
2018. jan. 26. 12:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem csatlakoztasd az audio kábelt. Vagy használj HDMI-t.
2/4 A kérdező kommentje:
:D jo poen volt...de be van dugva az Rgb a tv be...de mi az h audio kabel?:D honnan szedjek? A hangfal a gepben van...
2018. jan. 26. 17:26
3/4 anonim válasza:
Tehát a TV hangerőszabályzóját használnád, de a hangfal maradna a PC-re rádugva? Esélytelen. Esetleg egy Arduino projekt, ahol elkapod az infrajelet és befordítod a PC számára emészthető formába.
Vagy a TV fejhallgató kimenetére csatlakozol a hangszórókkal és a #1 leírtak szerint a hangot is beküldöd a képpel együtt.
"de mi az h audio kabel"
Íme néhány, a tévén lévő aljzattól függően válassz:
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2018. jan. 27. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!