Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lelte a tabletet? Volt már...

Mi lelte a tabletet? Volt már ilyen másnak is?

Figyelt kérdés
Egyik este lemerült es másnap reggel töltöttem fel. Volt már ilyen többször is. De amikor feltöltött es bekapcsoltam azt irta ki hogy nincs SIM kártya. Es azóta is ászt írja. Kivettem, visszaraktam, megmozgattam es semmi. Nem ejtettem el, hogy esetleg valami elmozdult volna esetleg es a csekkek is be vannak fizetve, szóval ki sem kapcsolhatták.

2018. jan. 22. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Újraindítás volt?
2018. jan. 22. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
vagyis : gyári beállitások vissza
2018. jan. 22. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
power off, sim out, sim in, power on.
2018. jan. 22. 12:31
 4/5 anonim válasza:
100%
Elképzelhető, hogy a tablet-ben a védelmi elektronika, ami megakadályozza, hogy bizonyos hőfok fölé melegedjen a készülék, nem lehetett tökéletes s ennek hatására a SIM-kártya olvasó foglalata valamelyik érintkezőlábnál megemelkedhetett a forrasztás mentén a nyáklapon, de okozhatja akár forrasztási hiba is. Nyilván 100%-os pontossággal megállapítani a hiba jellegének pontos okát látatlanban lehetetlen feltérképezni, mindenesetre a kérdésben elmondottak alapján következtettem erre, mint lehetőség a hiba okára. Szakszervízben kelle mindenképp megnézeti.
2018. jan. 22. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Én is arra gyanakodtam, hogy nem e a kártyánál lett valami, mert nem pattan ki a kártya, hanem kicsit szorul.

Köszönöm a válaszokat, viszem szervízbe

2018. jan. 25. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!