Macbookra lehet windows 7et telepíteni?
lehet.
de azt a szennyet amit macnak neveznek teljesen leszedném róla, és full windowst tennék rá.
Helló!
Igen lehet rá tenni, azt nem tudom, hogy de az biztos, hogy lehet.
Ugyan azok a hardverek vannak benne, mint egy alapból windowsos PC-ben, a PowerPc-s korszakban még nemigazán lehetett, ha lehetett egyáltalán, de manapság már lehet.
19:57es vagyok:
Még egy kicsi kiegészítés. Igen, ugyan úgy fog futni, mivel ugyan azok a hardverek vannak.
A macra egyelőre!!! nincs vírus, de amint nagyobb lesz a részesedése arra is lesznek, de most biztonságosabb egy kezdő felhasználónak, mint egy win.
Én azt mondom, hogy tudni kell netezni és okosan kell csinálni és akkor nem lesz vírusod.
18:54 vagyok.
Nem értek egyet a legelső kommentelővel. Szvsz alaptalanul szidja a MacOS-t vagy csak szimplán lusta volt rászánni az időt, hogy megtanulja használni. Az egy nagyon jól összerakott, a Mac hardverekre a lehető legoptimálisabb linux alapú rendszer, tehát linux elvű konzol-parancsokkal tudod is kezelni, ha ebben netán jártas vagy.
A Windóz menni fog rajta, emiatt nem kell aggódnod, de arra számítanod kell, hogy időnként értelmetlen hibaüzeneteket kaphatsz(saját tapasztalat egy 2 éves iMac-el) és az akkumulátor sem fog annyi ideig zenélni mint MacOS-alatt.
A Win vírusok miatt Elméletben nem kell aggódnod. Adott esetben is csak a gépre telepített Windows partíciót vághatja haza, elméletileg a Mac partíciókat nem tudják elérni, vagy azokban kárt tenni.
ki mondta nincs a macra vírus?
amióta fejlesztenek rá szoftvert a szabadúszók is, azóta van!
ha olvasnál híreket, a sima leopardtól be van építve egy antivírus kezdemény macbe is.
nagyon sajnálom, hogy a linux kernelt legyőzött felsőbbrendű BSD kernelt egy Mac-nak nevezett GUI-val szennyeznek be.
mac sem megy 7 órát, ugyanaz az intel tranzisztorlogikás hardwer van benne, és az akkukapacitás sem jobb a sony vaio-nál.
nekem intel processzoros HP van, és a gyári eredeti macet simán feltettem rá (nem a törtet)
elkezdtem használgatni, és abba a problémába ütköztem, hogyha szoftverre van szükségem, akkor appstore...
elképesztő drágák a szoftverek, nem az a 10 dolláros shareware kínálat van ott, mint amit a windowson megszoktam. Kösz apple, de nem kell a drágább de gagyibb szoftvered!
amúgy az apple nem tartana ott ahol van ha nincs BSD kernel, ami biztosítja neki a stabil működést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!