Mikrofon zajt okozhat rossz internet kapcsolat még mikrofon némítás esetén is?
Figyelt kérdés
Mostanság néha elkezd elég erősen zúgni a mikrofonom. Én nem igazán hallottam eddig csak barátok miközben dumáltunk. Ha a mikrofont lenémítom egy rajta található gombbal akkor is folytatja, ezért skypeon kell muteonlom magam. Hogyan állapítsam meg hogy tényleg hardveres a probléma és pl kontakthiba van valahol? Gondoltam arra is hogy a nem túl stabil internetkapcsolatom okozza.2018. jan. 18. 18:01
1/2 anonim válasza:
Ha szenteltvízzel meglocsoltad már a gépedet és a mikrofont és kérted a szenteket hogy a bűnös delejt távolítsák el a mikrofonodról, esetleg keress rá a google-vel arra hogy skype zaj és meglepően sok találatot fogsz arról kapni hogy a skype mi mindenre érzékeny és generál zajt.
Kezdve a háttérben futó letöltésektől vagy filmektől, az egyéb bekapcsolt de nem használt hangcsatornákon át (vagy minek nevezik, pl. a CD), a rossz internetig (ha minden igaz elég ha a haverod sávszélessége kisebb és már is rosszabb minőségben kapja meg a hangodat) vagy hangmixerekig minden lehet. És ez még csak a jéghegy csúcsa a lehetséges problémáknak.
2/2 anonim válasza:
Látom a kérdés elkerült az ezotériáról egy érdemesebb helyre. Sőt az előttem szóló troll(abb) válaszok áldozatul estek a helyváltoztatásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!