Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudnám a filmet DVD-re...

Hogy tudnám a filmet DVD-re másolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdés hogy hogy tudom megoldani hogy azt a filmet amit torrentben leszedtem, tudjam a lenti DVD házimozi rendszeren nézni? Mert ugytudom ha megiscsinálom nem müködne a Dolby hangzás. És arra mi lenne a megoldás? Igaz... feliratos a film... szal azt felejthetem.. csak angolul tudom így
2010. jún. 5. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha dvd vagy avi formátum (ezeket ismeri ugyanis az asztali lejátszó, vagy házimozi), és a hangja amúgy 5.1-es, akkor kiírás után is az marad.
2010. jún. 5. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamint: a legtöbb asztali lejátszó vagy házimozi kezeli a feliratokat is. tehát ha avi-ban van a film, akkor egy mappába teszed a felirattal, és adat lemeznek írod meg. Így lesz filmed és feliratod is.
2010. jún. 5. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
szóval akkro keresek egy dvd CD-t arra felrakok egy mappát benne a felirattal és a filmmel és elvileg menni fog? :)
2010. jún. 5. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy dvd cd. Van cd és van dvd. Meg így nem tudom, olyanról, hogy dvd író meg dvd író program, hallottál már? -.-
2010. jún. 5. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a film kiterjesztése avi, akkor mennie kellene a dolognak így, valóban. :)
2010. jún. 5. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben köszi akkor majd lecsekkolom! :) 13:17 normálisabban nem lehetne?...
2010. jún. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!