Miért fagy le a játék folyamatosan fél óránként kb?
Tom Clancy's The Division játékról lenne szó. 1éve még semmi probléma nem volt vele patentul futott. Aztán ismét feltelepítettem, de elkezdte droppolni az fps-t. Grafikát lejjebb vettem, de nem segített rajta, mondom akkor biztos a vga driver. Ráraktam a legújabbat és most meg teljesen kifagy a játék. Jobb esetbe kitudok lépni belőle ctrl+alt+delete-el, a rosszabbik eset hogy elsötétül a monitor és semmit nem tudok csinálni. Újratelepítettem a windows-t update-ek fent vannak minden driver fent van a gépen mindenhez de még mindig csinálja. A játék ssd-ről fut.
a konfigom:
-i5 2500 3.30-3.80 (3.80-ra felhúztam a játék miatt)
-Asus r9 380 2gb oc ver.
-gigabyte z77-D3h alaplap
-8gb hyper x ram
Nem melegszik túl egyik eszközöm sem, megnéztem de teljesen stabil. Én driver hibára gondolok.
Futtass le egy MalwareBytes vagy SpyBot ellenőrzést a gépeden, azoknak szokásuk ilyen finomságokat művelni (illetve annak a valakinek, aki bepofátlankodott a gépedre)
Megpróbálhatod visszarakni a régi grafikus drivereket is. Esetleg egy patch-et keresni a játékhoz, ha van. Próbálkozhatsz kompatibilitási módban játszani vele, nekem bevált a Sztálin Subway-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!