Ismer valaki kihúzható jack csatlakozós fejhallgatót?
Elsősorban NEM vezeték nélküli fejhallgatóra gondolok, hanem csupán csak annyi az "elvárásom", hogy a jack csatlakozót ki lehessen húzni. Esetleges kábel "megtörés" miatt lenne fontos, hiába tudok forrasztani, ha olcsóbb és egyszerűbb (ráadásul esztétikusabb)venni egy jack csatlakozós kábelt.
Az ára "mindegy", mert vettem már 8000ft-ért olyan fejhallgatót ami jobban szólt mint a 20000+os társa.
Az ötleteket előre is köszönöm!
Első, ne haragudj, hogy beszólok, de azt írod, hogy gamer fejhallgatók közt nézelődjön, aztán belinkelsz 5 dj/stúdió fejhallgatót :D
szóval dj és stúdió fejhallgatók közt nézelődj, azoknál szokott ilyen megoldás lenni, főleg a DJ fejhallgatóknál láttam ezt sokszor, ugye náluk a legfontosabb a hordozhatóság. Shure, AKG, Senheiser, ezek nagyon frankó márkák, tutira nem nyúlsz velük mellé, és ezek nem divat márkák, szóval tényleg azt kapod amiért fizetsz.
"Első, ne haragudj, hogy beszólok, de azt írod, hogy gamer fejhallgatók közt nézelődjön, aztán belinkelsz 5 dj/stúdió fejhallgatót :D"
Nos, első soraimban gamer fejhallgatót írtam. Majd néztem ,hogy a kérdező a drágábbaktól sem ijed el és ezért hozzáírtam ezt:
"Általában a stúdió- és DJ-fejhallgatók is ilyenek."
És ehhez linkeltem.
Ki gondolta volna, hogy egy normális válaszban is lehet "hibát" találni... :D
Lényegtelen igazából számomra, hogy nem linkelt Gamer fejhallgatót, mivel az lett volna az utolsó dolog amit vettem volna. Tényleg köszönöm azért a válaszokat. Már 1 napja használom a belinkelt Audio-Technica fejhallgatót, különösen örültem a spirál kábelnek. Talán azaz 1 hibája van, hogy több helyen lehet mozgatni, összecsukni és esélyes, hogy hosszútávon megreped valahol a műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!