Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a macbook mennyire alkalmas...

Ez a macbook mennyire alkalmas ezekre?

Figyelt kérdés

[link]

Leginkabb az a fontos, hogy ne meruljon le fel ora utan es gyorsan megcsinalhassam rajta a dolgokat (beadandok, stb) plusz strapabirosag (1-2 ev utan ne lassuljon be stb).

Es orulnek, ha azert siman elfutna rajta a lol lagg mentesen.

Ezekre mennyire felelne meg? 320k a keretem egy uj laptopra, es tobbet nem szeretnek raszanni, illetve nagyon szeretem az apple termekeket ezert dontenek emellett.

2018. jan. 9. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A játėkra nem ez a te gėped! Arra win! Ennyiből vehetsz olyat amiben a vga alkalmas is rá. Ez nem az. A többit a win gėpek is hozzák.
2018. jan. 9. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Nemrég óta vagyok Macbook Air tulajdonos, de leírom a tapasztalataimat.

Én is tanulásra használom. Az op. rendszer nagyon stabil, idáig még egyszer sem fagyott le/akadt meg. Nem félek attól, hogy egy beadandó közben kilép a program, és annyi a munkámnak..

Az akkumulátor is remek. 6-8 órát bír nálam (online filmnézés). A töltés is rettentő gyors!

Szerencsére az Apple kiküszöbölte a "hibát", miszerint pár program nem használható Macen, csak windowson. Pl. Szövegszerkesztőnek ott a Pages, Powepoint helyett a Keynote. Mindkettő ugyanaz. (És ha minden kötél szakad, Macre tudsz letölteni virtuális windowst)

Ha van már több Apple készüléked, akkor ajánlom. Pl. Az Apple Watch feloldja a Macedet, az Iphone-on lévő jegyzetek ugyanazok mint amik gépen vannak. Nekem személyszerint ez nagyon jól jön, mivel gyakran használom, és jó hogy gépről is szerkeszteni tudom, de látom a telefonon is :)

Nekem megy rajta összes kiegészítővel a Sims 4 - Nem hiszem hogy a Lol többet enne...Szerintem simán elfut rajta. De játékra egyértelműen pc kell, vagy egy nem Apple laptop(bár az utóbbi eléggé drága lehet, de szerintem 320 ezerért simán találsz egy jó laptopot játékra). Ez munkára, tanulásra van inkább.

Nem akarlak se rábeszélni, se lebeszélni róla. Gondold át jól! :)

2018. jan. 10. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Szerintem maradok a macbook mellett, nagyon jól hangzik az akksi idő. Lolozni max heti egyszer szoktam, max megoldom a gépemen. Köszönöm még egyszer, főleg neked utolsó <3

2018. jan. 11. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Most ütköztem egy olyan problémába, hogy .exe fájlt akartam futtani, és hát, megszenvedtem vele. Windowst nem akartam rá telepíteni.

Végül sikerült megoldani, hiába olvastam mindenhol hogy a Mac bizony nem tud exét futtatni.Találtam egy programot (Wineskin Winery), és azon keresztül sikerült is elindítani a fájlt. Tehát minden megoldhato Macen is ami Windowson, csak ki kell tapasztalni. :)

Kérdező, nem tudom megnézed-e még ezt a kérdést, de remélem tudtam most segíteni valakinek, aki esetleg elakadt volna.

2018. jan. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!