Nem tudom telepíteni a GTA 4 -et?
Figyelt kérdés
Megvettem a GTA 4 et , viszont gondjaim akadnak a telepítéssel , rögtön a kezdésnél.
Behelyezem a CD 1 et az olvasóba , rámejek My Computer-be a DVD RW Drive ra , és úgy adja be ,hogy Burn a disc.
Van 2 leetőség
1.Like a USB Flash Drive.
2.With a CD/DVD player.
Kettesre mennék , mert az első állítólag a művelet után törölné a lemez tartalmát(ezt olvastam),viszont az sem működik, A második lehetőség (2.) viszont egyáltalán nem használható , nem lehet kijelölni...
Kérnék mihamarabbi segítséget, köszönöm!
2018. jan. 8. 10:55
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki másik gépen. Vagy a cd vagy az olvasód hibás lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nemigazán van lehetőségem kipróbálni más gépen , viszont már hajlandó vagyok más olvasót venni...Milyen olvasót kellene vegyek pontosan?
2018. jan. 8. 12:21
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem egy LabelFlash - GH15F-em van , azt írja rajta maga az olvason "Rewriter" evvel nem is lehet játékot telepíteni?
2018. jan. 8. 12:35
4/4 anonim válasza:
Igazából tök mindegy szerintem. Leáldozóban van az eszköz. A floppy sorsára jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!