3d-s projektor hol végzi a scalinget?
"A felbontása 800x600"
Egy 800x600-as LCD van benne.
Mindegy mit bűvölsz, ezzel tud dolgozni, ezzel jeleníti meg neked a képet, aminek 800x600 pixel mérete lesz.
"De szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést."
Én tudom mit kérdezel, te nem tudod mit tud a kérdéses projector.
"Tehát az aktív 3d úgy működik, hogy a kép két felét felváltva mutatja egymás után, tehát a bemenő jel kétszer akkora felbontású kell legyen annál mint amit egyszerre látunk."
Ja, csak ezt nem tudja feldolgozni ez a készülék.
" De ha a képet már a 3d feldolgozás előtt átméretezi, akkor feleződni fog a felbontás."
Nem méretez semmit.
" Tehát zt szeretném tudni, hogy már a 3désedés utáni "félképeket" skálázza, vagy már egyből a bemenő jelet?""
Tehát a kérdés irreleváns.
"Na szóval: van egy Benq ms 504-es projector, ami ugye tud aktív 3d-t."
Ez a modell a gyártó szerint 3d ready jelölésű.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a létező 3d formártumok közül egyet meg tud jeleníteni.
Vagyis azt, amit PC-ről előre feldolgozol neki és készen kapja az page flippelt videót.
A többit pedig a DLP szemüveg fejezi be.
"Ja, csak ezt nem tudja feldolgozni ez a készülék."
"...készen kapja az page flippelt videót"
Mondjuk ez a két mondat pont hogy ellentmond egymásnak.
"Nem méretez semmit"
Akkor mégis hogy képes megjeleníteni az 1440x900-as monitor teljes tartalmát? Nem ez a scaling?
És végül: Ha a bemenő jelben egymás mellet van a két kép, akkor dupla szélesnek kell leniie a felbontásnak. Vagy akkor szerinted 800x600-at adjak be neki, és akkor 400x600 lesz a végeredmény?
"Ha a bemenő jelben egymás mellet van a két kép, akkor dupla szélesnek kell leniie a felbontásnak."
Ezt nem kezeli.
Érted?
Nekem mindegy, vegyél sz@rt, de erre nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!