Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » D:˛meghajtó nem érhető el....

D:˛meghajtó nem érhető el. Tudok ezzel kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
Adott egy HP EliteBook 8560w laptop . A C meghajtó 100 Gb-os ami számomra elég kevés, viszont a D meghajtót nem tudom használni. Ha rákattintok (D:/ nem érhető el.A paraméter nem megfelelő) hibát ír ki. Ez esetben tudok kezdeni vele valamit? Esetleg formázni? Nem vagyok egy számítógép guru, ezt kérlek nézzétek el.

2018. jan. 6. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Most elsőre azt mondanám hogy valami partíció manager programmal meg kellene nézni hogy tényleg van e ilyen partíció, hány partíció van, mekkora a hdd, ezeket.

Töltsd le egyet és közelebb leszünk.

mekkora egyáltalán a hdd?

mennyi partíció van?

Vagy ez egy külön hdd?

2018. jan. 6. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - számítógép kezelés majd lemezkezelés, itt láthatod a lemezeket, meg hogy mennyi partícióra van felosztva. Lehet elég neki egy meghajtóbetűjelet társítani és láthatóvá válik, ez függ attól is milyen rendszer volt rajta előtte.
2018. jan. 6. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

De most tényleg a D: az egy másik partíció vagy másik HDD?

Mert ha másik hdd akkor lehet simán tönkrement, meg kell javítattni, venni kell másikat, ennyi.

2018. jan. 6. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
A második komment utasításai után belementem a lemezkezelésbe és ott a (C:) NTFS fájlrendszerben van , elsődleges partíció és 97,67 Gb-os. Míg a (D:) RAW fájlrendszerben van , az is szintén elsődleges partició és 195,31 Gb kapacitást ir. Valamint állapotra mindkettőnek ''kifogástalan '' van feltűntetve. Csak hát ugye a (D:)-t abszolút nem tudom felhasználni.
2018. jan. 7. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor megvan a válasz: formázd a D: meghajtót NTFS-re.
2018. jan. 7. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Viszont ,mielőtt formáznám feldob egy olyat, hogy a lemez használatban van és , hogy mindenképpen formázom-e? Ettől függetlenül formázhatom?
2018. jan. 8. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha biztosan tudod, hogy nem kell semmilyen programnak a jelenlegi formában, akkor PTMTN.
2018. jan. 10. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze Természetesen Minden További Nélkül. Vagy mi...
2018. jan. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!