Processzor hiba lehet vagy csak driveres gond?
Sziasztok kezeim közé jutott egy HP Pavilon G6-os laptop szörnyen olcsón a laptop bekapcsol működik hibátlan képet ad de 1 gond van vele:
A srác akitől vettem azt mondta hogy rossz benne a videókártya (switchables kari van benne) gondoltam majd letiltom és ennyi igen ám de ahogy utána néztem neten elvileg a processzorba van integrálva amd a8 4500m proci és radeon 7640g vga.
A hibakód amit kapok az egy kék kép és az alábbi szöveg: system thread exception not handled
Elsőnek az jutott eszembe hogy egy egyszerű proci cserével orvosolnám a gondot de utána ahogy nézelődtem neten hogy mit jelent a hibakód nem nagyon jutottam olyanra hogy processzor hiba lenne inkább valami driveres gond lehet. (win 8.1 van a gépen) esetleg egy win 7 telepítés megoldhatja a gondot?Úgy tudom elég sok gond van a win 8.1el.
BIOS hozzáférhető?
Ilyen esetekre (vagy bármire) van egy USB-ről bootoló/futó LiveLinux, mellékesen előtte ellenőrizhetem a RAMokat is, ami a hardwerelemeket is felsorolja.
Boot sorrendet USB-re és vizsga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!