Olyan erősítőt keresek, ami képes kezelni 5.1-ben a PCM jelet, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Nekem itthon van egy (nem olcsó) Sony str-dh700 erősítő, de sajnos a PCM-es hangot csak 2.0-ban veszi. Az adó egység sajnos szintén csak PCM-et tud küldeni HDMI-n.2018. jan. 5. 01:10
1/2 Zzzoli válasza:
A többcsatornás hangsávok Dolby digatalban vagy DTS ben vannak a filmek alatt. A Bluerayok alatt meg DTS HD és Dolby True HD.
Tehát nem PCM-ben. Ezeket az erősítőd tudja.
Tehát az adóegységedet kell kicserélni, hogy ezt a hangsávot elküldje ennek az erősítőnek.
Nem tudom mi ez az adóegység.
2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tettem volna fel a kérdést, ha a dolby/DTS megoldható lenne, de amúgy oda is írtam, hogy csak PCM jel jön ki. Amúgy a Steam Linkről van szó, az pedig nem támogat más formátumot.
Az erősítőm valamiért csak 2.0-s PCM-et veszi, az eszköz maga 5.1-re van beállítva és 5.1-es hangforrást is kap. Biztosan az erősítővel van gond, ezért keresek olyat ami képes kezelni a PCM/LPCM 5.1 vagy 7.1-et is akár.
2018. jan. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!