Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok beszerezni internete...

Hol tudok beszerezni internetem musical. Ly lámpát?

Figyelt kérdés
Szeretnék musical.ly-hez lámpát ami ilyen kör alakú álvánnyal tehát nem selfie gyűrűt esetleg tudnátok segíteni hogy interneten hol tudnám beszerezni utánvétellel😊előre is koszonom
2018. jan. 1. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. jan. 1. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak én vagyok már - Hofi Gáza humoristánkat idézve - gyűrött fejű, de Vanda drága, mi fán terem a "musical.ly lámpa"? Mitől különbözik a selfie gyűrűtől?

Na jó, hogy ne legyek már ennyire értetlen, nézzünk utána:

[link]

ja, most már értem: valaki a kőr alakú fényforrást - amit a műszerészek (meg pedikűrösök):

[link]

vagy a kőrfénycsőként épületvilágításként:

[link]

vagy fotósok az objektív köré felrakva:

[link]

- használtak, azt most pár ügyes kereskedő eladja sokkal drágábban.

Szóval egyszerűen keress kőrfényforrást, vagy egy hullahopp-karikából:

[link]

LED-szalagból:

[link]

és valamilyen ragasztóanyaggal - mondjuk ragasztópisztollyal:

[link]

olcsón összerakhatsz:

https://www.youtube.com/watch?v=mvCyD8TT-TM

2018. jan. 1. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja és állványként egy szimpla fotósállvány:

[link]

2018. jan. 1. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja mert most ez a divat hogy mindenkinek ilyem van?A Lizának az Anettnek mindenkinek?Uramisten akkor te is vedd meg magadnak 50.000 ért..
2018. jan. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!