Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tabletet ajánljátok...

Melyik tabletet ajánljátok ennyiért?

Figyelt kérdés
Videók nézéséhez, szöveges fájlok dokumentumok olvasásához képek tárolásához lenne szükségem egy tabletre kb 100 ezer lenne rá. Windowsost nem szeretnék. Nem vagyok otthon ezen a területen. Rengeteg tablet van. Segítenétek légyszi?
2018. jan. 1. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi az igény, és nem nagyon fogsz pl. böngészni vagy játszani, teljesen felesleges ennyi pénzt kidobni rá. A fő szempont a jó minőségű kijelző, konkrétan IPS vagy AMOLED. Mekkora legyen? 7 colost már 25e Ft körül kapsz.
2018. jan. 1. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
de böngésznék is :)
2018. jan. 2. 08:22
 3/8 A kérdező kommentje:
9 feletti de a 11 már sok colban
2018. jan. 2. 08:22
 4/8 A kérdező kommentje:
80-90 et simán rászánok csak jó legyen. Gondoltam arra is hogy használtan egy Ipad-ot
2018. jan. 2. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, az más :) Akkor szóba jöhet használt iPad, vagy egy pár Android-os, pl. Samsung Galaxy Tab S széria, Huawei MediaPad M3 10", vagy amelyik szimpatikus. Itt a szokásos link a válogatáshoz: [link]
2018. jan. 2. 11:12
 6/8 A kérdező kommentje:

a 2017-es sima ipadról mi a véleményed?

[link] köszi a segítséget

2018. jan. 2. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos iPad-ügyben nem tudok nyilatkozni, csak Androidos és Windowsos tabletem volt eddig, most az utóbbi van.
2018. jan. 2. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
azért köszi
2018. jan. 3. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!