Mennyire megbízhatóak az üzletekben vásárolt használt konzolok?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy Xbox One S-t a konzolkirályból használtan, ezért érdeklődöm.2017. dec. 30. 16:54
1/3 anonim válasza:
Amennyire a régi tulajdonos vigyázott rá
2/3 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani.
Eleve úgy venném ha van rá valami garancia, mondjuk 1 hónap, még ha a gyári le is járt.
Nekem xbox360-ból volt pár, és állandóan tönkre ment, újonnan vettem őket, alaplap hiba, video kártya.
Na utána eladtam és megfogadtam hogy többet nem veszek konzolt, inkább notebook vagy asztali gép, pc.
3/3 anonim válasza:
Boltbol szerintem nyugodtan vegyél. Egyébként az xbox one s-re 2 év gyári gari van, és kb 1,5 éve jelent meg, tehát a használtakra is kell még h legyen gari. A másik, h nagyon erös, nyúzható gépet csináltak, nagyon kevés hibásodott meg, szoval én nyugodt szivvel ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!