Heló valaki megtudná nekem mondani hogy? A BEAMZ 500W FÜSTGÉPEMBE HÁNY fokos hőkioldokell?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 12:57
1/9 anonim válasza:
Én várom ki ír ide.
Mondja meg valaki hogy van egy Opel Astra-m és a kéziféket a Szentgotthárdi opel gyárban a Kovács Zoli vagy a Deák Sanyi szerelte be.
2/9 anonim válasza:
Deák Sanyi, mert Kovács Zoli alacsony és rövid a keze, nem ér el odáig, ő az égőket tekergeti be a lámpákba ...
3/9 anonim válasza:
A Contact menüpontra kattintva írhatod meg a kérdésed a gyártónak:
4/9 anonim válasza:
Na jó komolyra fordítva a szót mikor az ember hőkoldót vesz nem az Ampert adják meg?
Hogy hány Amper-es a hőkioldó, de most a kérdezőnek az kell hány fokon kapcsol a hőkioldó?
Szerintem az kell hogy hány Amper-es jó a gépbe, nem?
5/9 anonim válasza:
Azzal megegyező kell bele, amilyen eredetileg volt benne.
Tehát kiveszed és leolvasod az értéket.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. dec. 30. 20:15
7/9 A kérdező kommentje:
tényleg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. jan. 3. 18:09
8/9 anonim válasza:
Nekem beamz S500 van 320°C 5A hőkioldó van benne
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ez még agyári hökioldó?
2018. márc. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!