Milyen mélyhangszórót vegyek? Épített hangfalba?
Sziasztok,
Van egy Sony F419R erősitőm elméletileg 2x80W teljesitménnyel,
Ehez már terveztem egy hangfalat ami kb 45Liter térfogatu
A magas hangszóró
SAL DTF 12 ( [link] )
Középsugárzó SAL SKN 16 ( [link] )
Illetve Mélyből van 2-db tipus
Kapnak egy 3 utas hangváltót is
A közép és magas sugárzók zártak, így a mély nem tolja ki őket, Szerintetek melyiket érdemes megvásárolnom hozzá? vanna adatok de én nemtudom hogy ott mitkell nézni...
Köszön előre is az épitő jellegü hozzászólásokat!
István
Sokkal jobb minőségű hangfalat kaphatsz használtan ebből a pénzből.
Sajnos ezek nagyon rossz minőségű hangszórók, ha még nem fizettél ki semmit akkor mindenképpen a használt hangalak között keresgélj, vagy ha az építés öröméért teszed, akkor gyűjts még és vegyél jobb hangszórókat. Nekem is volt Sal hangfalam, azzal bármit is csináltam nem szólt úgy mint egy alsó középkategóriás használt hangfal. :/
Használtakkal már egy párszor ráfáztam, meglettek erőltetve, illetve sérülései volt,
Épiteni szeretnék, és szeretek is, Ezért döntöttem az épités mellett, A hangváltók, és a közép hangszórók megvannak már
Szia. Nagyon jól látod a dolgokat és jól állsz hozzá.
Domsugárzót csak akkor tegyél bele, ha nem akarod nagyon küldeni, (érzékeny jószág).
A 16 centis közép egy kicsit nagynak tűnik(nekemi akorák itthon) de leked rajta.
A somogyi hangszorók nem szolnak rosszúl, és még strapabíróak is de decibelben kicsit kevés.
Most is van somogyim középnek, mélynek monacor és hercz
Ami mellettük szól a 93decibel , a somogy 86.
És nem tudom ujjat mondok-e , de minden teljesítmény duplázással 3 decibelt nyersz. Ha a hifi a célod, jó az össze állítás, ha a hangerő , akkor 30cm mély 16 cm közép, és a piezzó. És a 100literes hangfal is jobb lenne, kinézetre is.
Szia, az srp és sbx közül választanék a helyedben.
Nagyon szép ládát csinálsz, gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!