Nemrégiben vettem egy Nintendo 3DS XL-t és az eShop Német volt. Több hete próbálom megoldani a problémát de nem sikerül! Kerestem a Sprachen (Language) gombot de nem volt ott az eShopban sehol se?
Szia!
Az eshop nyelve úgy tudom, vagy a konzol, vagy a felhasználó országának beállításától függ. Viszont eddig az volt a helyzet, hogy nem lehetett országot átállítani felhasználónál, tehát érdemes lehet újat létrehozni (felteszem az előző tulaj felhasználója van még benne).
A letöltött játékok általában nyelvválasztósak. Bizonyos játékok vannak, hogy csak egy-egy nyelven jelennek meg, de ez általában inkább angol szokott lenni, mint német. Vannak olyan esetek, főleg retro játékoknál (mint Virtual Console-os Pokémonok vagy Zeldák), amik csak 1-1 nyelvet tudnak, de ilyen esetben minden nyelvű eshopban fent szokott lenni az összes lehetőség, tehát a német eshopról te külön-külön letöltheted a Pokémon Blue Version angol, német, francia, stb változatát, mintha külön játékok lennének.
Köszi a segítséget!
De igazából hogyan érted, hogy felhasználót kell váltanom?
Tehát az eShopban kell bejelentkeznem a Nintendo Network ID-mmal?
Bocsi, hogy értetlen vagyok..:F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!