Tele kérdése:

Goldstar 23 tv-hez milyen csatlakozó kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy Goldstar 23 system nevű tv-t,de nem tudom rákötni a upc dobozunkat.A régi tv-vel úgy volt összehozva,hogy kétoldalú fésüs,és kész.Nos ezen a tv-n nincs fésüs kimenet,a hátulján csak egy antenna dugó,és négy darab kis karika dugó van.Elmentem a boltba venni egy olyan vezetéket,aminek az egyik része fésűs a másik meg 3 féle szinű kerek dugós.Nos az a gondom,hogy próbálgattam már bedugni mindegyikbe,de nemigazán adott képet,csak hangyás végig.Esetleg más kábel kell?Ilyen tv-t még életembe nem láttam hogy nincs fésüs kimenet.

2017. dec. 23. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

A TV-t menüjében átváltottad AV-IN-re?

Mert akkor mennie kell a SCART (fésüs) csatlakozóról.

Megjegyzem, hogy van a "fésüs"ből KI-illetve BE-járati bekötésű.

Ha nincs ráírva, szét kell szedni és megnézni, hogyan (melyik féle képpen) van bekötve.

Max. át kell forrasztani.

2017. dec. 23. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Neked a 17 GND illetve 19 Vout kell legyen bekötve és ez megy a sárga "kerek" RCA dugóhoz..

2017. dec. 23. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Most nem teljesen értem.Van egy vezetékem aminek az egyik vége fésüs(ez megy a upc dobozba)és a másik vége 3féle szinből áll.Most akkor mit csináljak vele?
2017. dec. 23. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm megoldottam.Átkellett váltani tv-ről av-ra
2017. dec. 23. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ok!

Bolgog Karácsonyt!

2017. dec. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!