S!c kérdése:
Jogtiszta Windows 10 újratelepíthető másik asztali gépre?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam magamnak egy komplett új asztali számítógépet és most tartok ott, hogy a windows telepítése következik. Mivel én vásároltam online win 10 kulcsot a kódot aktiváltam a régi asztali gépemre. A kérdésem az lenne, hogy elég lesz az Outlook fiókom, hogy aktiválódjon majd az új gépre, vagy valami más módja van a dolognak?2017. dec. 23. 10:55
2/4 anonim válasza:
Olvasd el a leírást, minden benne van.
3/4 anonim válasza:
Ha OEM kulcs, és nem működne az új gépen akkor a Microsoft ügyfélszolgálata tud segíteni.
Ha dobozos verziót vettél, akkor gond nélkül menni fog az új gépen is, csak előtte a régiről töröld le.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Outlook fiók adataim megadtam és patent minden.
2017. dec. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!