Navon tv márkáról mi a véleményetek. Esetleg tapasztalat?
Most készülök tv-t venni. Eddig a 108cm-es Lg és a 102cm-es Sony közt vacilálok. Kis nappaliba elég ekkora, és okos fullfull hd meg 4k sem kell oda. De ahogy nézegetem az euronics weblapját szemet ütött egy 122cm-es Navon tv ami az előzők alatt van árban. Az igazat megvallva kicsit tartózkodom tőle annak ellenére, hogy olcsóbban nagyobb.
Személy szerint Lg-t venném mert abban még nem csalódtam.
Nektek vélemény esetleg tapasztalat a Navon-ról ?
A Samsung UE32J5200 típusú tv-t tudom ajánlani.
Minden tekintetben jó választás. Vezetékes interneten- és Wi-Fin keresztül is akadozás mentes a videó es film nézés. Google, youtube gyors betöltésére és könnyű kezelése. Magyar nyelvű menű ami egyszerűen könnyen érthető és használható.
Egy hete vásároltunk egy Samsung UE32J5200 típusú smart tv-t. (A 80 cm képátlóval a 16 m2-s szobába szerintem bőven elég.) Nagyon tudom ajánlani.
-Szép színek
-Egyszerűen kezelhető a menű, könnyen használható alkalmazások (youtube,google és egyéb). Scart, usb és hdmi csatlakozás,
- Három szobán keresztül is képes fogadni a Wi-Fi jelet és nem akadozik a film, a videó. Persze közvetlen is rá lehet csatlakozni az internet kábellel, de mi így tudtuk megoldani. A tp-link kettő antennás routere (300Mbps) kiválóan küldi a jelet.
Az Euronicsban 102.990 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!