Beltéri DVB-T antenna? De milyet és hogyan?
Rendeltem Mindig tv Családi Extra csomagot Ca-modullal és kártyával. Én buta azt gondoltam, ehhez nem kell antenna... :/
A honlapjuk alapján elég egy beltéri antenna, alig 2km-re van tőlem egy tornyuk.
Ha veszek egy beltéri antennát és rádugom a tv-re koaksziális kábellel (mert elvileg ezzel szereltek az antennák) akkor elérhetővé válik számomra minden csatorna, melyre előfizettem és mely alapján megkaptam a kártyát?
Ebben az esetben is fontos a tájolás?
A készülék fali konzollal van feltéve a falra, gondoltam e mögé tenném az antennát úgy, hogy az ne látszódjon.
Konkrétan erre a típusra gondoltam:
Előre is köszi a segítséget mindenkinek, ki veszi a fáradtságot a válaszra. :)
Antenna kell.
Oda fog kerülni, ahol jó vételt biztosít.
Kérj valakitől kölcsön egyet kipróbálni.
Az antennát pedig ha neten rendeled, 14 napod van arra hogy visszaküldd ha nem válik be. A csomagolást őrizd meg.
Ha voltban, szólj előre hogy kicserélik-e ha nem válik be.
Az antennánál számít az irány, a tv háta mögött nem valószínű hogy jó lesz, mellesleg a tv és a konzol beárnyékol.
Ha olyan közel van a torony, akkor egyébként elég egy mini kétágú teleszkópos antenna, olyasmi amit az usb-tévékártyákhoz adnak. Sokkal olcsóbb mint amit kinéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!