Van ilyen okosóra vagy karkötő/perec?
Olyat keresék amin ha kell eltudok küldeni egy fb messenger üzenetet. Melóban pl egyszerüen sokszor nincs időm egy fontos mondatot leírni stb. Egyszerűbb lenne az órán lassan mikor van 1 1 mp em leírni elküldeni stb.
És mivel az okos órát ormótlannak csúnyának találom. Így jobb lenne egy perec v karkotő v vmi.
Vagy ha csak berezeg ha írtak messengeren és ki írja h ki. H fölösen n
Lemaradt a vége:
Hogy fölösen ne kelljen a telót elővenni mert annál feszt azt érzem a zsebemben h rezeg stb...
Sokszor előveszem mert azthiszem írtak v vmi. Erre nem az írt akire várok VAGY csak úgy éreztem h rezgett...
Tudom huuu mekkora problémák.
De ez melóban ahol az idő igencsak pénz nagyon is az...
Van szabad 1 percem. Lekörmölöm mondandóm felét. V hangüzenet. Erre eltenni a telót majd újra elő vdnni feloldani merthát zárolni kell ujjlenyomat v mintával. Mert ha benyomodik feloldódik stb és még a mikulást is megcsörgetem a zsebemben...
Szal jah. Marha nagy problémák.
Csak egy fb kompatibilis erintő kijelzős okos órát karperecet karkötőt keresek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!