Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van ilyen okosóra vagy karkötő...

Van ilyen okosóra vagy karkötő/perec?

Figyelt kérdés

Olyat keresék amin ha kell eltudok küldeni egy fb messenger üzenetet. Melóban pl egyszerüen sokszor nincs időm egy fontos mondatot leírni stb. Egyszerűbb lenne az órán lassan mikor van 1 1 mp em leírni elküldeni stb.

És mivel az okos órát ormótlannak csúnyának találom. Így jobb lenne egy perec v karkotő v vmi.

Vagy ha csak berezeg ha írtak messengeren és ki írja h ki. H fölösen n

2017. dec. 17. 15:08
 1/1 A kérdező kommentje:

Lemaradt a vége:

Hogy fölösen ne kelljen a telót elővenni mert annál feszt azt érzem a zsebemben h rezeg stb...

Sokszor előveszem mert azthiszem írtak v vmi. Erre nem az írt akire várok VAGY csak úgy éreztem h rezgett...

Tudom huuu mekkora problémák.

De ez melóban ahol az idő igencsak pénz nagyon is az...

Van szabad 1 percem. Lekörmölöm mondandóm felét. V hangüzenet. Erre eltenni a telót majd újra elő vdnni feloldani merthát zárolni kell ujjlenyomat v mintával. Mert ha benyomodik feloldódik stb és még a mikulást is megcsörgetem a zsebemben...

Szal jah. Marha nagy problémák.

Csak egy fb kompatibilis erintő kijelzős okos órát karperecet karkötőt keresek...

2017. dec. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!