Miért ennyire halk az autórádió?
Figyelt kérdés
Alfa Romeo 147 1.6 ts-ben(gyári fejegységgel) nagyon halk a rádió, ha nem megy a motor épphogy hallható.Az összes hangszóró "szól" és ránézésre a fejegység is rendesen működik. Multiméterrel végignéztem mindent és elvileg minden kap áramot. Nehezebben elérhető kábeleket nem néztem végig, ki szerettem volna kérni hozzá értők véleményét mielőtt szét szedem az utasteret. Mi lehet a baj?2017. dec. 13. 08:50
1/1 anonim válasza:
Lehet a hangerő szabályzó potméter amit tekersz az a rosz , vagy nem elég az a feszültség amit leállitott motornál kap azaz nem ad elég áramot az aksi azt mérd ki multiméterrel , ha 12v felett van amit le ad az aksi a rádio feszültség kábelén akkor bizony ott vagy poti vagy alaplap hiba van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!