Samsung smart remote hangerő állítása?
Helo!
Ma vettem egy samsung tv-t okos távirányítóval, viszont ha megnyomom a bal oldali vol (hangerő) gombot, csak némítani vagy visszaállítani tudom. Ez a fajta: SAMSUNG UE50MU6172 ilyen irányítóval:
Hogy tudok ezen hangosítani vagy halkítani?
Előre is köszi a választ :)
van használati útmutató,talán azzal illene kezdeni ;-)
amúgy elvileg hanggal is lehet irányítani, nem?
A leírásban nincsen benne, csak annyi ha 1 másodpercig nyomod a gombot akkor némítja, ha sokáig akkor meg behoz valami menüt (meg hogy azzal állíthatod fel/le, de külön hogy merre kell mozgatni, nincs leírva).
Azt sehol sem írta hogy fel-le lehet pöckölni :D
Alapjáraton van rajta, de azért nem árt ha tudod állítani nem?
Persze, nem árt.
nem tudod lehet venni külön és jó a 6133-asokhoz a smart remote?
mármint fogja támogatni a tv?
Ez így elég karcsú, van előtte pár betű meg szám, azt se kéne lespórolni, mert így esélytelen rákeresni a tv-re.
A másik, nem egy meglévő kérdéshez kell kiírni újabb kérdés, ott van bal oldalt az Új kérdés opció, azzal lehet ezt megtenni.
A samsung tv-k mind úgy épülnek fel,hogy ue ledes európai utána jön képtló mondjk 58
UE58
MU ez nem tudom mi
utána a sorzat hogy 6 series
UE58mu6122
és a végén az meg hogy milyen színkód, milyen külalak és ilyesmi kódolás
szóval UE58MU6122KXXH
Ebből sajnos nem derült ki számomra hogyan lehet szabályozni a hangerőt ezen az új távirányítón.
Kérem írja le valaki.
Jó már megvan.
A VOL gombot nem csak megnyomni lehet, hanem ugyanazt a gombot felfelé és lefelé pöckölve lehet szabályozni a hangerőt. 😊
Köszi utolsó! Ezzel nekem is megoldottad a többórás szenvedésemet! Ment a kezecske felfelé!
Be tudna valaki esetleg linkelni ennek a távvezérlésnek a használati útmutatóját? Ilyen tévé van a szállásomon, de utasítást nem adtak hozzá! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!