Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem szól az LG tv-m ha...

Miért nem szól az LG tv-m ha összekötöm az 5.1-és hangredszerrel?

Figyelt kérdés
Van egy LG 55uj670v tv-m és egy serioux 5.1es hangrendszerem. A másik tv-vel teljesen jól működött mert azon volt jack csatlakozó, a sztereo rca-t atalakitoval bedugtam és szólt. Az új tv-n viszont nincs jack, és mikor bedugom a sztereo rca-t nem szól... át váltottam a tv-n külső hang forrásra de semmi. Mi lehet a baj?

2017. dec. 9. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hová dugtad az rca-t ? Mert az csak bemenet. Csak optikai kimenettel rendelkezik.
2017. dec. 9. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat ugye a hangrendszeren a helyére, máshova nem is lehet nagyon. A tv-n ott meg van egy sztereo rca bemenet amin van egy L(mono) és egy R felirat. Abba dugtam bele. De ha így nem működik mit lehetne kezdeni vele?
2017. dec. 9. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is, ismerni kellene a bemenet és kimenet fogalmát. Utána lehet majd kérdezni. Amúgy egyszerűbb lenne mindkét eszköz csatlakozóiról képeket feltenni. Rögtön kapnál rá egyértelmű választ...
2017. dec. 9. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A be ki fogalommal ugye tisztában vagy ? Ott csak bevinni lehet jelet, ki nem jön semmi.
2017. dec. 9. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak optikai audió jelet fogadni képes eszközt tudsz csatlakoztatni.keress ilyet, vagy cserélj tévét.
2017. dec. 9. 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan kábel vagy átalakító vagy valami létezik ami optikai audio kábelt alakít át rca-ba?
2017. dec. 9. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Írd be a googliba, vagy keress itt a gyk-n, a napokban volt téma
2017. dec. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!