Xbox one javíthatatlan?
Figyelt kérdés
Udv.. Lenne egy xo s-em.. Nem add kepet.. Be kapcsolom pityen..de képet nem add.. El küldtem egy jó hírben tartot konzol szervizben de egy hétre rá írták hogy javíthatatlan.. Nos létezik ilyen?egy alaplap cserével nem lehet ezt meg oldani? Vagy tényleg ennyire bonyolult lenne ez az egész hogy ennyire egyszerűen dobos a termek2017. dec. 8. 10:43
1/3 anonim válasza:
Alkalmanként a javíthatatlan jelzőt szokták alkalmazni, ha a termék meghibásodott komponenseinek javítása a készülék amortizált értékéhez képest aránytalanul nagy lenne. Elképzelhetőnek tartom, hogy a szükséges alkatrészek és a javítási költségek többet tennének ki, mint amennyiért a piacon tudnál venni egy hasonló készüléket használtan, vagy akár egy újat. Autók esetében biztos hallottad már a gazdasági totálkár kifejezést, sajnos a te eseted is hasonló lehet a konzoloddal.
2/3 anonim válasza:
Megtudhatnám mikori a géped? Ugyanis az Xboxokra 2 év garanciát adnak és alig néhány hónappal több mint két éve lehet kapni a gépet. Ami azt jelenti, hogy elég nagy az esélye, hogy még garanciális, amit a hivatalos Microsoft szerviz ingyenesen cserél. Kivéve ha ahova elküldted ott felnyitották mert akkor elszakították a hologramos lezárómatricát a belsejében és a garancia megszűnt.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe, szerintem arra a One S-re még van hivatalos gyári garancia. Regisztráld be az MS honlapján a konzol alján található szériaszámmal, és nézd meg meddig van jótállása. Ha garis, az MS kicseréli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!