Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » USB-s LED szalagot egy valamil...

USB-s LED szalagot egy valamilyen másik bemeneten keresztül (átalakítóval) össze lehet-e kötni a TV-vel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit furán sikerült megfogalmaznom a kérdést. :)

Van egy 4K-s LG TV-m, amire a technikát megszégyenítően egyetlen 1 darab USB (ráadásul 2.0-s) portot tettek csak.

Szeretnék egy LED szalagot a hátuljára ragasztani, de a praktikusság kedvéért USB-sre gondoltam. Mivel szükségem van erre az egy USB portra a pendrive használata miatt, ezrt felhívtam az LG support-ot és megkérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy egy USB elosztót kötök rá, amelynek az egyik feléről a pendrive, a másikról a LED szalag megy, mire azt a választ kaptam, hogy ezt sajnos nem fogja tudni kiszolgálni a TV (érthető módon).

Így eszembe jutott, hogy ma már mindenféle átalakítót kapni, így rákerestem a TV-m specifikációira és a teljesség igénye nélkül ilyen csatlakozóim vannak:

HDMI

LAN

RS-232C (Control / SVC) - (USB to RS232C)

CI Slot

A harmdikat nem is tudom pontosan, hogy mi, ebben tudna valaki segíteni?

Illetve utánakerestem, az összeshez kapni USB-s átalakítót, még HDMI-hez is, így a kérdésem a következő volna: ha egy átalakítón keresztül kötök rá a TV-re egy LED szalagot, működhet?

Köszönöm előre is.

2017. dec. 5. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A gondod az lesz, hogy neked az usbbol az aram kell. Na a tobbi nem ad aramot. Hiaba veszel atalakitot. Szerintem egy usb hub az megoldja ezt neked.
2017. dec. 5. 16:45
 2/3 Szirty ***** válasza:

Egy USB Y kábellel megoldható, mivel a LED-nek csak a tápfeszültségre van szüksége, az adatkapcsolatra nem.

De a terhelés gond lehet. Az USB port nem reaktor.

2017. dec. 5. 20:39
 3/3 anonim válasza:
Tudom egy kicsit elkéstem, de miért akarod minden áron a Tvhez kötni? Szerintem jobban járnál ha konnektorból csinálnád
2019. márc. 10. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!