Miért nem ismeri fel az mp3amat a gép?

Figyelt kérdés

elsőre felismerte,tettem is rá zenét,de utána azt irta ki hogy nem sikerült a szoftvert telepitenie.

kiirja h start és lefagy,nem megy tovább.

mit tegyek??

2010. jún. 1. 22:14
 1/5 anonim válasza:
olvasd el a leirást, lehet ott ir valamit , de ha nemjó töltsd le a entröl a szoftvert
2010. jún. 1. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld egy másik usb-be dugni. Vagy lehet most dugtad másikba, mint első alkalommal. Érdemes egy másik gépen is kipróbálni, hogy ott felismeri-e.
2010. jún. 1. 22:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyikben sem ismeri fel,sajna leirás nélkül kaptam,és noname.
2010. jún. 2. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha XP-d van, akkor a rendszervisszaállítással (Programok, kellékek, rendszereszközök) vissza lehet állítani pár nappal korábbra, amikor még nem dugtad rá első alkalommal. Ha visszaállítod és megnézed megint, lehet sikerülni fog. Ha szoftveres okból nem látszik most, akkor valószínű, hogy menni fog.
2010. jún. 2. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
7es van,de ugy tudom itt is van hasonlo lehetőség.megpróbálom ha máshogy nem reagál
2010. jún. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!