Xbox one játékok?
Sziasztok.
Kezdő xbox-os vagyok (illetve leszek karácsontól), és játékokban szeretnék tanácsot kérni. Melyik az a rally amelyiket érdemes megvenni, illetve szeretnék vmilyen nem túl durva lövöldözős játékot is (10 éves fiamnak lesz). Hitman, call of duty milyen?
Köszi előre is.
"nem túl durva lövöldözős játék"
Nem tudom mi lehet annál durvább hogy ölj embereket...
Dirt 4 ralis játéknak, mellé lehet fifa 18 is ha szeret focizni.
"Hitman, call of duty "
Ezek 18+os játékok, nem kimondottan 10 éves gyereknek valók.
Star Wars Battlefront II, Destiny 2, Overwatch,
ezek talán még nem annyira durvák.
Köszi.
Star wars, fifa 2018, f1 2017, minecraft, need for speed, forza, world of tanks ezek ok. Csak rallyba nem tudom melyik jo. Akkor a hitman és a call of törölve a listából. Eseteleg van valami stratégiai játék ami jó? Az "én időmben" az age of empires 2-vel sokat játszottam, igaz pc-n. Van vmi hasonló xbox-ra? Vagy mi lehet az amit még ajánlanátok?
Köszi
Talán az Overwatch meg a Star Wars Battlefront ami tényleg elfogadható kisebbeknek ha mindenképp lövöldözőst akarsz, de igazából azok is 13+ inkább. Nem mintha ne lenne tele a legvéresebb játékok multija 10 évesekkel, de azoknak a szüleit alaposan el kellene náspángolni.
Autós cuccokhoz nem igazán értek, de a Forza Horizont bármelyik korosztálynak tudom ajánlani, könnyed autós móka. A második része is nagyon jó, de a harmadik meg még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!