Horvathgaboor kérdése:

Xbox one játékok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdő xbox-os vagyok (illetve leszek karácsontól), és játékokban szeretnék tanácsot kérni. Melyik az a rally amelyiket érdemes megvenni, illetve szeretnék vmilyen nem túl durva lövöldözős játékot is (10 éves fiamnak lesz). Hitman, call of duty milyen?

Köszi előre is.

2017. dec. 3. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

"nem túl durva lövöldözős játék"

Nem tudom mi lehet annál durvább hogy ölj embereket...

Dirt 4 ralis játéknak, mellé lehet fifa 18 is ha szeret focizni.

2017. dec. 3. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:

"Hitman, call of duty "

Ezek 18+os játékok, nem kimondottan 10 éves gyereknek valók.

Star Wars Battlefront II, Destiny 2, Overwatch,

ezek talán még nem annyira durvák.

2017. dec. 3. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Star wars, fifa 2018, f1 2017, minecraft, need for speed, forza, world of tanks ezek ok. Csak rallyba nem tudom melyik jo. Akkor a hitman és a call of törölve a listából. Eseteleg van valami stratégiai játék ami jó? Az "én időmben" az age of empires 2-vel sokat játszottam, igaz pc-n. Van vmi hasonló xbox-ra? Vagy mi lehet az amit még ajánlanátok?

Köszi

2017. dec. 3. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán az Overwatch meg a Star Wars Battlefront ami tényleg elfogadható kisebbeknek ha mindenképp lövöldözőst akarsz, de igazából azok is 13+ inkább. Nem mintha ne lenne tele a legvéresebb játékok multija 10 évesekkel, de azoknak a szüleit alaposan el kellene náspángolni.

Autós cuccokhoz nem igazán értek, de a Forza Horizont bármelyik korosztálynak tudom ajánlani, könnyed autós móka. A második része is nagyon jó, de a harmadik meg még jobb.

2017. dec. 4. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a segítségeteket. Ezekből már tudok majd választani.
2017. dec. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!