Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangszóró csere ebben a tv-ben?

Hangszóró csere ebben a tv-ben?

Figyelt kérdés
Van egy "LG 21FU2RG" tv-ém (kicsit régi fajta de még jó a garázsba nekem) és kiment a hangszóró benne "LG 120-C77G" körül néztem még nem is lenne nehéz be szerezni egy másik párt.De, én azt nem akarom hanem arra gondoltam hogy egy kisebb feszültségű sztereo hangfal párt beiktatni a két eredeti hangszóró helyett mondjuk "Esperanza Twist 2.1"-nek a két sztereo hangfalát és falra fel függeszteném ez okos ötlet lenne? (Esperanza Twist 2.1 - itthon van egy ilyen jól működő csak nem használom) De ha valaki tudna mondjuk egy egészen jó basszust adó megoldást kész hangfal párba vagy, csak hangszóróként amit dobozba kell raknom és nem lesz túl erős vagy túl gyenge tvém "erősítőjéhez" az olyan ötleteket is elfogadom.Költségkeret legfeljebb 20K.
2017. dec. 3. 08:12
 1/1 Zzzoli ***** válasza:
Amit írtál az aktív hangfalszett, tehát nem kell semmi különöset tenned csak a tv fülhallgató kimenetére, vagy rca kimenetére rácsatlakoztatni.
2017. dec. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!