Letezik hogy egy tvn nem lehet kedvem szerint pakolgatni a csatornakat?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy sima phillips hd ready tv-t. De a menuje eleg butitott,nem igen lehet semmi ertelmest beallitani. Automatikus csatorna keresest behoztam a tv beuzemelesenel,de a csatornakat sehogy se tudom atrakni kedvem szerint. Pl hogy a Digisport ne a 55oson legyen,hanem a sima 5oson. 2017be letezik ilyen hogy nem lehet? Itthon tobbi tv nel siman megtudom csinalni,sot a nagyon regieknel is lehetett ugye mar ilyet
2017. nov. 30. 22:33
 1/2 anonim válasza:
Nekem LG van én és sem tudom átrakni őket. Napokig el sem akartam hinni. A régi videos kistévén meg simán pakolhattam ide-oda. A hiperszuper síkképernyősön meg...
2017. nov. 30. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló tévém van nekem is és nekem úgy sikerült, hogy a csatornák menüben csináltam egy külön csoportot (általában felajánlja hogy a "kedvencek" csoport legyen) és abba bepakoltam minden csatornát és azon belül már tudtam rendezgetni oda ahova akartam a csatornákat. De én is napokat elszenvedtem vele összenyomkodtam már mindent.

Nem biztos, hogy a tiéden is van ilyen funkció de gondoltam hátha segít.

2017. nov. 30. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!