Ha én veszek most egy 2017es macbook air-t akkor az ugyan úgy elavul és lassú lesz mit az ipad-em?
Megvettem megjelenéskor az ipad air-t 4 éve és most már szinte használhatatlan lett az ios 11-től mert gondolom annyira régi hogy már nem bírja az iramot
Egy macbookal is így járnék??
az hogy lehet?olyan sokáig húzza majd egy mostani gép?
sok helyen hallani hogy minden évben az apple a régi cuccait direkt belassítja vagy már nem képes a minden évben megjelenő új op.rendszer igenyeit kiszolgálni és belassul
ez elég biztatóan hangzik hogy ennyire jól bírja
én most tervezek venni egy air-t, ez lesz az első mac-es gépem és elég tudatlan vagyok a témában de ez ezzel most megkönnyebbültem egy kicsit hogy bírni fogja pár évig gond nélkül a frissítéseket
Szerintem más baja van az ipadednek, mert az enyém tök jól működik.
Szintén air ios11 el.
de vajon mi lehet?
mert pld rámegyek a beállításokra vagy megnyitom a safarit kb 1-2 (néha 2-3)másodpercig csak fehér kép jön be és utána lép tovább és ez elèg zavaró pld ios 9 vagy 10nél ilyen nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!