Xbox one S megéri az árát? Mire fogom tudni majd használni? Többi lent.
Nincs valami sok pénzem, és közeljövőben szeretnék új laptopot is venni, a gépem már nagyon régi, szóval valami olcsóbb "alternatív" megoldást keresek.
Láttam interneten Xbox one s-t 70.000 forintért, ajándékba Fifa 17-et is adnak vele, szerintetek megéri?
Elég olcsó, nem tudom mennyire birkózik meg a játékokkal. Tv-nk csak FUL HD, szóval nagy feladata nem lenne. Torrentezni lehet rajta? Xbox livet könnyű kijátszani hogy ingyenes legyen?
Xbox live-ot sehogy sem játszod ki, torrentezni nem lehet, és minden rá megjelent játék legalább 30fps-el fut.
Ez játékkonzol, nem általános számítógép, ne várj tőle többet multimédia és játékok futtatásánál.
Tavaly vettem, imádom, nagyon jo rajta a játék. Mivel ez játékkonzol, másra nem igazán valo. Kivéve internetezni, én oline fimeket szoktam nézni, és focit online közvetitéssel. Tehát végülis a tvböl okostévét csinál.
Torrent nincs, csak eredeti jétékokat vusz, sok 360as játék is fut rajta.
Köszönöm a válaszokat!
Fia ló történt tele van xbox 360-as játékokkal. Azokat valahogy csak rá lehet tenni, nem? De amennyire tudom megpróbálom eredeti be beszerezni ami fontos. Viszont ha már veszek, szórakozni is akarok vele.
Mellesleg Holla van rá? Nem tudom mennyire "fejlett" a böngésző rajta, sajnos m4 sporthoz pl. kellene mert külföldön élek.
Torrent tele van xbox 360-as játékokkal*
Bocsánat az elírásokért, billentyű autókorrekciója bekapcsolva maradt....
Még amit kérdezni szeretnék hogy playstationnél is csak úgy lehet online játszani ha havonta fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!