Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ilike led tv-t vásárolt már...

Ilike led tv-t vásárolt már valaki? A tv csatornák keresésének lehetöségét sem találom.

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez a legolcsóbb tv amit kapni lehet, sokat ne várj tőle
2017. nov. 24. 22:50
 2/11 anonim válasza:

Igen. Én mi nap vettem a tescoba 39990ft-t

Nagyon megvagyok vele elégedve 1080p képfelbontás, gyönyörű képe van. Van rajta scart, 2* usb, 2* hdmi csatlakozó stb.

Lehet nem okos tv de szerintem jó vétel volt

2017. nov. 25. 10:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Én is ott és annyiért vettem, de vissza is vittem.

Tv csatornát hogy hoztad be?

2017. nov. 26. 00:20
 4/11 Bmiklós válasza:

Sziasztok !

Elöször mi is visszavittük,de hoztunk másik ugyanilyent.UPC-és ismerősöm mondta,hogy csak MÉDIA-BOXAL működik.Kiválló minőségű kép lett HDMI kábellel.NINCS AZ A PÉNZ,AMIÉRT ELADNÁM

2017. nov. 28. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Megveszed hozzá ezt a kis box- ot és már Facebbook- ozhatsz, You Tube- ozhatsz is vele ezerrel: [link]
2017. nov. 29. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
ilyen kínai tv boxot az vegyen akinek van ideje hetente 10 órát ba..akodni vele, hogy minden működjön rajta rendesen, akinek jó megoldás kell az amazon firetv sticket vesz 12ért
2017. nov. 29. 14:54
 7/11 anonim válasza:

Az érdekes. Nincs benne tuner, vagy mi? Mert, akkor monitort vettél nem TV-t. Azt sem ártana tudni melyik szolgáltatónál akarod behozni a csatornákat. Egyedül a Digi ad kódolatlanul, box/kártya nélkül, a többinél rádugod a szolgáltató boxát a HDMI bemenetre, a többit a boxon állítod be.

Ha nincs tuner és a Digitől nem kértél boxot, vagy DVB-T adást akarsz nézni, akkor veszel egy Alcor DVB-C boxot 8-10000-ért, DVB-T boxot 6-8000-ért és azt dugod a HDMI-re. Jobb tippem nincs. De valahol ott kellene lennie a beállításoknak, nekem volt már ócska, ótvar, márkátlan készülékem, de mindet sikerült beállítani.

2017. nov. 29. 19:43
 8/11 Bmiklós válasza:
UPC-nél vagyunk és a második box 890 Ft havonta.Más nem kellett hozzá.Kivállóan müködik.Jobb mint az LG full HD-és tévénk.
2017. nov. 30. 05:52
 9/11 anonim válasza:

Nekem jól működik, megtalálta az összes csatornát,mondjuk én MindigTV beltérivel használom mert abban van a kártyám,és külön CA modult azért nem veszek,

1 idegőrlő hibája van hogy ha csak simán a TV be dugod az antenna kábelt, 1es hangerőn is üvölt a TV lentebb nem lehet venni 0-án már meg néma. Beltérivel HDMI-n keresztül kiváló!!!

2017. dec. 28. 15:19
 10/11 anonim válasza:
VESA szabványt támogat?
2019. nov. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!