Ilike led tv-t vásárolt már valaki? A tv csatornák keresésének lehetöségét sem találom.
Igen. Én mi nap vettem a tescoba 39990ft-t
Nagyon megvagyok vele elégedve 1080p képfelbontás, gyönyörű képe van. Van rajta scart, 2* usb, 2* hdmi csatlakozó stb.
Lehet nem okos tv de szerintem jó vétel volt
Én is ott és annyiért vettem, de vissza is vittem.
Tv csatornát hogy hoztad be?
Sziasztok !
Elöször mi is visszavittük,de hoztunk másik ugyanilyent.UPC-és ismerősöm mondta,hogy csak MÉDIA-BOXAL működik.Kiválló minőségű kép lett HDMI kábellel.NINCS AZ A PÉNZ,AMIÉRT ELADNÁM
Az érdekes. Nincs benne tuner, vagy mi? Mert, akkor monitort vettél nem TV-t. Azt sem ártana tudni melyik szolgáltatónál akarod behozni a csatornákat. Egyedül a Digi ad kódolatlanul, box/kártya nélkül, a többinél rádugod a szolgáltató boxát a HDMI bemenetre, a többit a boxon állítod be.
Ha nincs tuner és a Digitől nem kértél boxot, vagy DVB-T adást akarsz nézni, akkor veszel egy Alcor DVB-C boxot 8-10000-ért, DVB-T boxot 6-8000-ért és azt dugod a HDMI-re. Jobb tippem nincs. De valahol ott kellene lennie a beállításoknak, nekem volt már ócska, ótvar, márkátlan készülékem, de mindet sikerült beállítani.
Nekem jól működik, megtalálta az összes csatornát,mondjuk én MindigTV beltérivel használom mert abban van a kártyám,és külön CA modult azért nem veszek,
1 idegőrlő hibája van hogy ha csak simán a TV be dugod az antenna kábelt, 1es hangerőn is üvölt a TV lentebb nem lehet venni 0-án már meg néma. Beltérivel HDMI-n keresztül kiváló!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!