Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » AKG K915 VAGY SONY MDRRF811RK....

AKG K915 VAGY SONY MDRRF811RK. EU8?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok otthon a témában, tehát, ha nem értelmes dolgot írok, akkor a kioktató véleményekre nincs szükségem. Ellenben, ha elmagyarázod megköszönöm!

A kérdés viszonylag egyszerű.

Vezeték nélküli fejhallgatót szeretnék, de nem bluetooth-osat!

Illetve lehet benne az is, de wifi-s csatlakozási lehetőséget szeretnék!

Hogy miért, arra a válaszom a nagyobb hatótávolság, akár több falon keresztül történő jeltovábbítás.

Ez lenne az alapkoncepció!

Ami számít még, az az, hogy lehetőleg minél nagyobb legyen a párna része, nem bánom, ha az egész fülem betakarja, sőt ez lenne inkább a cél.

Üzemidő tekintetében mindkettő jó lehet, mert 2-3 óránál többet nem használnám.

Viszont, ha nem bluetooth-os variációt választok, akkor házon kívüli használat esetén(ahol nincs wifi), hogy csatlakoztatom például a telefont a fejhallgatóval?

Ár, az a nagyon maximum 25 eFt, amit itt az AKG K915 képvisel.

Tehát kb. ennyi lenne.

Kisebb-nagyobb keresgélés után ezt a kettőt találtam érdekesnek. Ha van más ajánlásotok, építő jellegű hozzászólásotok szívesen fogadom és ha valakinek a fentebb említett két fejhallgató valamelyike van az ossza meg a tapasztalatait!

KÖSZI!

2017. nov. 18. 21:02
 1/1 A kérdező kommentje:

MDRRF811RK fejhallgatót ma megnéztem, méretre megfelelő lenne bár nem tudom mi a különbség a kérdésben említett MDRRF811RK.EU8 között és e között magyarul az az EU8 nem tudom mi különbséget jelent.

Ezeknél a wireless-es változatoknál mindegyiknél az adóvevőt be kell dugni az adott készülékbe (3,5 jack-ba), amiről a zenét vagy bármi mást hallgatni szeretnék és még tápellátást is biztosítani kell számára? Azaz van egy fejhallgatóm, ami akár 100m-es hatótávot biztosít, de az egyébként mobil eszközömet, 'helyhez köti' ezáltal?!

A sima bluetooth-os fejhallgatók, pedig, ahogy elnéztem elég kicsik méretre,pont az utcai használat miatt.

Magyarul az összes wireless-es ilyen elven működik? Vagy van más beállítási lehetőség is ezeknél a típusoknál csak én pont egy ilyet fogtam ki?

2017. nov. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!