Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LED TV, vagy fill HD-s LCD?...

LED TV, vagy fill HD-s LCD? Melyik a jobb, és miért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:39
 1/4 A kérdező kommentje:
*full
2010. máj. 31. 20:57
 2/4 anonim válasza:
háát, ha vennék akkor led Tv-t, kevesebbet fogyaszt meg szebb rajta a kép, szerintem :)
2010. máj. 31. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
A LED TV is LCD, csak LED a háttérvilágítása, nem CCFL. Ezért a LED-esnek jobb a kontrasztja.
2010. máj. 31. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én plazmát vennék, mert a képminősége a kettő között van, viszont az a legolcsóbb, és az újabbak már nem fogyasztanak többet mint egy LCD. A fullHD-nak szerintem nincs sok értelme, ha nem akarsz egy 107cm-es TV-t 1,5 méter távolságból nézni. A hdtv adás is 720p-s, a legtöbb torrentoldalon fent lévő film is.(Megőszülsz mire lejön egy 1080p-s film)

Az xbox játékok is csak upscale-el 1080p-sek.

Ha rám hallgatsz akkor veszel egy 720p-s plazmát, aminek nem 1024x768-as hanem 1366×768-as felbontása van.

2010. jún. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!