Egy macbook air-ban hogy működik a hűtés?
Ma egy üzletbe nézegettem egy macbook air-t és sehol nem láttam rajta(alul,oldalt) olyan nyílást amin keresztűl betudná szívni a vagy kifúlyni a levegőt.
Mèg is hogy müködik a dolog mert ventilátor az van benne de hogy jut be meg ki a levegő??
Mert van itthon több laptop is samsung,dell azokon alul oldalt hátul vannak nem is kicsi nyílások a levegőnek.
Valaki esetleg tudja a titkát?
a macbook-oknak unibody (egyrészből mart) aluminium a háza, ami nagyon jó hővezető, olyan mint egy pitsanagy hűtőborda, plusz nagyon bonyolult hútésrendszer van a gépekben, a maradék hőt pedig a billentyűzet felső részénél vezeti ki, de nem zavaró
nagyon jól megtervezett gépek, nekem is van
az egy dolog hogy jó hővezető de a levegőáramlás kell neki még akkor is
a tiéd hol szívja be?
Semmi extra, csak jól el van rejtve a rács.
Elvileg ez a proci van benne: Intel Core i7-5650U
Az én subnotimban is lényegében ez van. Fél-passzív ventiprofillal használom, azaz az idő nagy részében nem forog 10% felett a ventilátor, tehát nem egy forrúfejű darab.
Hogy a #1 állítása mennyire igaz, azt nem tudom. Sajnos nincs nálam macbook air, de a képekről nem látszik egyértelműen, hogy a backplate (alsó fedőlap) kontaktusban van-e a hűtőbordával.
Ezzel többek közt az a baj, hogy egyetlen ponton fog melegedni a tulaj térde, és a hűtés nem feltétlen fog annyival javulni, mint ahogy leírta. Talán tableteknél próbálkoztak ilyesmivel, de az más kategória.
jól elrejetették azt a nyílást ott pont nem jutott volna eszembe megnézni
a billentyűzeten keresztül? az érdekes megoldás
49%
Már bocs, de ezeket a gondolatokat honnan szülöd?
hát, ezeket a gépeket szerelem 4 éve
de mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!