Olcsó mikrofonos fejhallgató?
Figyelt kérdés
Mikrofon nem fontos a lényeg hogy Zalman ZM-HPS300-hoz hasonló fülest akarok amit persze nem kapni ilyen olcsón de a kábele nem adja meg magát 1 éven belül és még ennél is sokkal jobban adja a mélyet (basszust). megköszönném ha ajánlanátok ilyen terméket. árat nem tudok mondani mennyit szánnék rá max, de nem tudom egyáltalán meddig érdemes elmenni a minőség érdekében.. :)2017. nov. 11. 00:29
1/4 A kérdező kommentje:
ja és lehet akár vezeték nélküli is, akkor tudnám a tévémhez is használni.
2017. nov. 11. 00:30
2/4 anonim válasza:
Ismerem ezt a fejhallgatót. Nekem Nubwo No-3000-es volt, de ahogy néztem ugyan az a két füles csak más a gyártó, mert az enyém ebayröl lett rendelve. Én azt ajánlom, hogy sporolj egy kicsit és vegyél minöségibb fülest. Én játékra és zenehallgatásra használom a Hyper X cloud 2-öt. 30k volt, de mindenben jobb: hangzás, minöség, kényelem. Semmi Gondom sincs vele és genis érezhető a különbség föleg bassusnál ugye ebben nincs rezgőmotor de akkorát szól a dropoknál is a külső hangkártyyáról, hogy levenni se akarod majd utána :D
3/4 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik! és mi a helyzet a cloud 1-el? ahogy nézem igencsak hasonló a 2-höz, árukeresőn csak a mikrofon frekvencia átvitelen látok különbséget. nekem az annyira úgysem számít csak a hang, így az 1 is megéri?
2017. nov. 12. 17:28
4/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy most válaszolok csak nem nagyon néztem a kérdést. Igen megéri az egy is. Hangban azt mondják nincs különbség csak a mikrofonnál. A 2-ő annyiban másabb, hogy ehhez ugye adnak külső hangkártyát ami nagyon hangossá tudja a fülest tenni. Amelyik ismerősöm ért ehhez az azt mondja, hogy szebb a hangja a saját hangkártyája nélkül, de én a basszus miatt is inkább hangkártyával használom. Ennyi a különbség a kettő között. Az 1 mindenképp jobban megéri ha nincs erre szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!