Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » GTx 750 Ti 2gb DDR5 jo GA-PSS-...

GTx 750 Ti 2gb DDR5 jo GA-PSS-US3L alaplappal?

Figyelt kérdés

#PC #számitogép.videókártya
2017. nov. 10. 17:37
 1/6 anonim válasza:
Működni működik. Viszont a kártya régi, én már egy erősebbet vennék egy ilyen alaplaphoz.
2017. nov. 10. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó.
2017. nov. 10. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
2017. nov. 10. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél 4gb-s változatot, alig van egy kis különbség árban.

Nekem a 4gb-s változat van, gond nélkül fut minden játék, szinte minden magas beállításokon.

2017. nov. 11. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem régi a kártya, csak elavult.
2017. dec. 29. 18:28
 6/6 anonim válasza:
Vegyen 4 gb-os változatot ebből a kártyából... ez azért erős túlzás. Ez a kártya 4 gb-ot egyszerűen nem tud kihasználni, a 2 gb elégséges, kicsivel többet ki tud használni, de csak kevés játékban. Csak azért mondtam, hogy inkább másikat vegyen, mert régi, sokat fogyaszt, és gyengének számít már, ilyen árban jobban jár egy újabb modellel. De ha kézenfekvő a helyzet (havertól lehet baráti áron beszerezni, helyben van vagy esetleg már van is otthon elfekvőben) akkor érdemes azt választani.
2017. dec. 31. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!