A youtube-os nem HD zene tönkre teheti a hangszórót?
igen ez sajnos így van, olyan tüskejeleket tartalmaz (mivel nem HD) ami kiszúrja a hangsugárzó membránját
a legjobb ha befújod a hangszórót szunyogírtóval
1-es. Ezen jót nevettem. :D:D De miért pont szúnyogirtót?:D
2.-es Igy van. Sőt a hangszórónak az is tök mindegy, hogy analóg, vagy digitális zene.
Kérdező! Volt már neked kazettás magnód, lemezjátszód, AM-FM rádiód? Azok se voltak HD-k, sőt még SD-k se. Mivel analógok. És a hangfalak is megvoltak vigan.
Kitől vagy hol vetted a hangfalat?:D:D:D
Miért csak a youtube videókat nem hallgathatod?:D
Kitalálom. Kéz alól vetted. Eleve szr a hangfal és az eladó igy akar kibujni a garancia alól. :D Ha 2 nap mulva bedöglik és mennél reklamálni, akkor azt mondaná, hogy biztos mert youtube sd videókat hallgattál. :D
Nem lesz tőle semmi baja, annyi hogy az nem olyan jó minőségű, de ahhoz jó hangrendszer is kell hogy igazán észrevehető legyen a különbség.
Viszont erre a történetre én is kíváncsi lennék, azt is el tudom képzelni hogy egy Média Markt, Euronics eladó volt ez a nagy szaktudású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!