Mennyire zavaróan pixeles a macbook air képernyője?
A mai világban már minden kijelző fullhd,4k meg retina felbotású,és ahhoz van szokva az embert.
Mennyire zavarna a 1400x900 felbontás?
Ez miatt gondokodok hogy megvegyem vagy ne,vagy inkább nézzek ki egy retinás modellt mert inkább az érné meg?
Leginkább filmnézésre,netezésre használnám
És nem kérek olyan válaszokat hogy minek veszel ilyet mikor ennyiből jobb windows-os laptopot is kaphatok
Bemész egy Apple üzletbe, vagy egy MM-be, vagy bárhová ahol ki van rakva mindkettő és megnézed. Ott látod a kettőt egymás mellett.
Mi honnan tudjuk, hogy neked mi zavaró és mi nem?
Attól függ,hogy előtte mihez voltál szokva.
Én most egy Air 2015-öt használok, előtte egy Asus-t, 15.6-os 1366x768-as kijelzővel. Nah azután az Air kijelzője nagyon szépnek tűnt.
Aztán miután az egyik ismerösöm vette egy Retina Prot, majd megnéztem, kipróbáltam, utána visszanéztem az air kijelzőjére... Hát elég csúnyának tűnt. :)
De ettől függetlenül teljesen vállalható, és jól használható gép az Air is.
Ma elmegyek az mm-be ott asszem kivan állítva mindegyik modell és megnézem őket
itt kb a 3.válaszoló szintű válaszokat vártam de látom többen megint csak a durva módszerrel jöttek...
melleseleg retina iphone,ipad,4k tv,full hd monitor ezeket használom
lehet kevés lesz az a felbontás és a retinát kell megvennem
3. válaszoló szintű válaszokat?? LOL És ezek után bemész az MM-be megnézni. LOL Igazán vicces gyerek vagy te. :D
Tehát pont az 1. válasz volt a legnormálisabb ezek szerint, mert csak azt csinálod, de nem ismernéd be, hogy igaza van annak aki azt mondta, hogy nézd meg a saját szemeddel és te tévedtél, amikor ide jöttél okoskodni a kérdéseddel és más véleménye alapján akartál dönteni és mégsem ez lesz. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!