Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Stúdió monitort és mélynyomót...

Stúdió monitort és mélynyomót lehet egyszerre használni?

Figyelt kérdés
Szóval ha veszek egy stúdió monitort (pl. Mackie CR3) és nem elég a mély benne de én szeretném akkor lehetséges-e hogy mélynyomóval együtt használjam?

2017. nov. 7. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így végösszegbe ~202.000Ft.
2017. nov. 7. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A forrás vonalkimenetét ketté osztod

[link]

az egyiket eljuttatod az aktív stúdió monitor bemenetére, a másikat meg az aktív mély bemenetére.

Bár én amondó vagyok - ha basszushiányod van (ami a "hangerőháború" korszakában [ [link] ] nem csoda) - hogy vegyél egy mélynyomóval ellátott 2.1-es hangrendszert - például:

[link]

2017. nov. 7. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:

#2 ha már előtte volt egy 2.1-es hangfalam, az ahhoz tartozó mélynyomót lehet hozzá használni?

Csak mert így olcsóbb lenne

2017. nov. 7. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha "ahhoz tartozik" akkor igen.

A más fajta mélynyomótól azért ódzkodnék, mert túlzottan eltérő hangnyomása, nem a szatelit hangfalakhoz illeszkedő frekvenciamenete fura hangzást tud produkálni.

2017. nov. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!